Whitney Houston – I Will Always Love You: The Best Of (Reissue) (2LP) vinilinės plokštelės – vinilai


Label: Arista / RCA – 19439880601
2LP, Compilation, Reissue
Country: Europe
Genre: Funk / Soul, Pop
Style: Ballad, Soul, Contemporary R&B, RnB/Swing, Synth-pop
EAN / UPC: 0194398806013


Pranešti, kai atsiras


Nauja užpakuota vinilinė plokštelė Whitney Houston – I Will Always Love You: The Best Of (Reissue) (2LP)


A1. You Give Good Love 4:35
A2. Saving All My Love For You 3:59
A3. How Will I Know 4:36
A4. Greatest Love Of All 4:50
A5. I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) 4:50
B1. Didn’t We Almost Have It All 5:07
B2. So Emotional 4:38
B3. Where Do Broken Hearts Go 4:40
B4. I’m Your Baby Tonight 5:03
C1. All The Man That I Need 4:11
C2. I Will Always Love You 4:33
C3. I’m Every Woman 4:45
C4. I Have Nothing 4:53
C5. Exhale (Shoop Shoop) 3:23
D1. I Believe In You And Me 3:55
D2. My Love Is Your Love 4:07
D3. I Look To You 3:40
D4. Never Give Up 4:01
D5. Higher Love (Whitney Houston with Kygo) 3:48

This greatest-hits collection is rounded out with original versions of the award-winning chart-toppers that established Houston as ‘The Voice’: “I Will Always Love You,” “Saving All My Love For You,” “I Wanna Dance With Somebody” and many, many more.

Vinilai siekiantiems tikros kokybės. Užsienietiškos vinilinės plokštelės pristatomos per Omniva paštomatus. Gavę užsakymą, jį paruošiame per 1–3 darbo dienas.

Naujos vinilinės plokštelės.

Vinilo plokštelė.

YouTube Music

Papildoma informacija

Svoris 0,3 kg
Išmatavimai 33 × 33 × 2 cm