Mariah Carey – Lovesongs (CD) kompaktiniai diskai – kompaktai


Label: Columbia / Legacy / Sony Music – 88697651402
CD, Compilation
Country: UK
Genre: Pop
Style: Ballads
EAN / UPC: 0886976514020


Pridėti į norų sąrašą
Produkto kodas: 0886976514020 Kategorijos: , Žymos: , , , , , ,


Naujas užpakuotas audio kompaktas Mariah Carey – Lovesongs (CD)


1. Hero
2. Vision Of Love
3. Without You
4. Always Be My Baby
5. My All
6. How Much (feat. Usher)
7. Dreamlover
8. Thank God I Found You – Make It Last Remix (feat. Joe, Nas)
9. The Roof
10. One Sweet Day (Vocals – Boyz II Men)
11. Anytime You Need A Friend
12. I’ll Be There (feat. Trey Lorenz)
13. I Still Believe
14. Reflections
15. Open Arms
16. Against All Odds (feat. Westlife)
17. Endless Love (feat. Luther Vandross)

2010 collection from the Pop diva, a reissue of the popular Ballads release under a fancy new title.
Lovesongs contains the best of Mariah’s romantic recordings culled from her hit-filled years under the Sony banner.

Features 17 tracks including ‘Hero’, ‘Vision of Love’, ‘Without You’, ‘Dreamlover’ plus duets with Usher, Luther Vandross and others.

Images are from an external source and may differ from the actual product.

Kompaktiniai diskai siekiantiems kokybės. Užsienietiški kompaktiniai diskai pristatomi per Omniva paštomatus. Gavę užsakymą, jį paruošiame per 1–3 darbo dienas.

Nauji kompaktiniai diskai.

Kompaktinis diskas.

Papildoma informacija

Svoris 0,2 kg
Išmatavimai 2 × 15 × 18 cm